Δωρεάν μεταφορικά σε όλες τις αγορές σας άνω των 50€X
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ 0
2310 520 420
     
X

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

1. Ακολουθώντας τους νόμους περί προστασίας του καταναλωτή και περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων του, τα οποία μοιράζεται για την εγγραφή του στην ιστοσελίδα μας και την πραγματοποίηση της παραγγελίας του, η KIDDOΑ.Ε., μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας www.kiddo.gr, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μόνο για τους σκοπούς που ορίζονται στη σύμβαση για την εφαρμογή των παραγγελιών και την επικοινωνία με τους χρήστες, σε περίπτωση προβλημάτων που σχετίζονται με τη σύμβαση ή την αποστολή/παραλαβή των προϊόντων.

Η KIDDO A.E. δεν πρόκειται να αποκαλύψει, δημοσιοποιήσει, πουλήσει ή ανταλλάξει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που έχει καταχωρήσει ο Πελάτης.

2. Ο χρήστης μπορεί να διαγράψει και να καταργήσει την εγγραφή του και τα υπάρχοντα στοιχειά του λογαριασμού του ανά πάσα στιγμή, όπως επίσης και το κατάστημα, από την πλευρά του, μπορεί να διαγράψει από τη βάση δεδομένων του όλες τις παραπάνω πληροφορίες.

3. Η KIDDOΑ.Ε., μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας www.kiddo.gr, έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών βάσει του νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

4. Ο χρήστης δίνει τη συγκατάθεσή του για τη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων αυτών.

5. Η KIDDO A.E. έχει το δικαίωμα επεξεργασίας τμήματος ή του συνόλου των στοιχείων που ο Πελάτης έχει καταχωρήσει στο e-shop για λόγους στατιστικούς ή με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών του.

6. Ο χρήστης συμφωνεί ότι μέσω της ηλεκτρονικής της σελίδας, η ΚIDDOΑ.Ε. δικαιούται να στέλνει ανά πάσα στιγμή ηλεκτρονικά μηνύματα, προς ενημέρωση για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις, διαγωνισμούς και νέα προϊόντα, όπως και για οποιοδήποτε άλλο νόμιμο σκοπό.

7. Για τη σωστή χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας, η KIDDOΑ.Ε. μπορεί να απαιτήσει από το χρήστη να επαληθεύσει την ταυτότητα του και να ελέγξει τη γνησιότητα αυτής.

NEWSLETTER