πίσω στις κατηγορίες
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Graco Slimfit LX Κάθισμα Αυτοκινήτου All in One / Group 0+1+2+3 / 0-36kg / Slate

Graco Slimfit LX Κάθισμα Αυτοκινήτου All in One / Group 0+1+2+3 / 0-36kg / Slate
Κωδικός Προϊόντος
71-7103006-02
Κανονική Τιμή 299,90 € Ειδική Τιμή 239,90 €
Τιμή Family
239,90 €
Άμεσα διαθέσιμο

KIDDO Family Card

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 • Το κάθισμα αυτοκινήτου Graco SlimFit™ All-in-One είναι 3 Καθίσματα σε 1! Ένα κάθισμα για 12 χρόνια και το μοναδικό κάθισμα που θα χρειαστείτε!
 • Ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού σας από την γέννηση του έως και τα 36 κιλά!
 • Υποστηρίζει ανάποδη φορά ( 0 – 18 kg ), όντας ένα από τα ελάχιστα (παγκοσμίως) 0-36kg καθίσματα ασφαλείας που το πράττουν. Επίσης υποστηρίζει φορά προς τα εμπρός ( 9 – 25 kg) και μετατρέπεται και σε booster με πλάτη (15-36kg).
 • Εξοικονομεί με την ειδική σχεδίασή του χώρο στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου σας, ενώ παράλληλα δίνει άπλετο χώρο στο παιδί σας καθώς μεγαλώνει!
 • Με ποτηροθήκη που αφαιρείται, όταν δεν την χρειαζόμαστε, για να εξοικονομήσουμε τουλάχιστον 10% περισσότερο από τον πολύτιμο και περιορισμένο χώρο των πίσω καθισμάτων.
 • Η τεχνολογία και το σύστημα ζωνών ασφαλείας 5 σημείων Simply Safe Adjust™ σας διευκολύνει τα μέγιστα και σας επιτρέπει να ρυθμίζετε με το ένα χέρι το σύστημα ζωνών και ταυτόχρονα με το προσκέφαλο (2 σε 1), καθώς το παιδί σας μεγαλώνει, εύκολα και γρήγορα χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες. Λειτουργία “Grow Together”.
 • Το Προσκέφαλο ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού και ρυθμίζεται με το ένα μόνο χέρι, σε 10 διαφορετικά σημεία ύψους.
 • Με τέσσερις θέσεις ανάκλησης του καθίσματος, το παιδί σας θα κάθεται πάντοτε άνετα και αναπαυτικά. (Δύο κλίσεις όταν είναι τοποθετημένο ανάποδα και δύο όταν κοιτάει μπροστά).
 • Το κάθισμα έχει δοκιμαστεί και σχεδιαστεί για πλευρική πρόσκρουση και φέρει την ειδική Τεχνολογία Προστασίας Πλευρικής Πρόσκρουσης, που λειτουργεί ως αληθινή ασπίδα (“True Shield Technology” και “Safety Surround Side Impact Protection”), ώστε να έχετε την μέγιστη ασφάλεια για το παιδί σας.
 • Περιέχει Αφρό Απορρόφησης Ενέργειας “EPS”, για αποτελεσματική απορρόφηση ενέργειας κατά τη διάρκεια πρόσκρουσης και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
 • Ο σκελετός του καθίσματος είναι ενισχυμένος εσωτερικά με Ατσάλι για μέγιστη δομική ακεραιότητα, αντοχή και ασφάλεια.
 • Το ύφασμα του είναι πολύ εύκολα αφαιρούμενο για να πλυθεί, χωρίς να απαιτεί την αφαίρεση των ζωνών ασφαλείας.
 • Περιλαμβάνει ειδικό ένθετο Στρωματάκι για Νεογέννητα/Βρέφη (Βρεφικό Μειωτήρα), με πλαϊνά μαξιλαράκια προσκέφαλου και σώματος, από υφή βελούδου, που αφαιρείται όταν το μωρό μεγαλώσει.
 • Εσωκλείει Ντουλαπάκι αποθήκευσης των ζωνών για όταν αυτές δεν χρησιμοποιούνται (15-36 Kg.) για να μην χρειάζεται να αφαιρούνται και να υπάρχει κίνδυνος να φθαρούν η χαθούν.
 • Η ειδική έκδοση “LX” (Slimfit LX) εμπεριέχει συνδέσεις ISOCATCH που κάνει την εγκατάσταση του καθίσματος πανεύκολη και γρήγορη, μεσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και που συνδέουν και ασφαλίζουν μόνιμα το παιδικό κάθισμα στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Το σύστημα ISOCATCH έχει εφαρμογή όταν το κάθισμα έχει φορά προς τα εμπρός.
 • Με όλες τις παραπάνω τεχνολογίες και συστήματα ασφαλείας και ευκολίας, καθώς και με τον μοναδικό σχεδιασμό του για εξοικονόμηση χώρου, το Graco SlimFit™ All-in-One είναι το πλέον ιδανικό κάθισμα αυτοκινήτου και το μοναδικό που θα χρειαστείτε για 12 χρόνια.
 • Με την ΕΓΓΥΗΣΗ της GRACO, No.1 Αμερικάνικης Εταιρίας Καθισμάτων Ασφαλείας Αυτοκινήτου και Συστημάτων Μεταφοράς Βρεφών και Παιδιών
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Περισσότερες Πληροφορίες
Είδος Κάθισμα Ασφαλείας Αυτοκινήτου
Κατάλληλη ηλικία από νεογέννητο έως 12 ετών
Χρώμα Μαύρο - Γκρι
Σύνδεσμοι Isofix Ναι
Σχέδιο Slate
Κατάλληλο βάρος 0 - 36 Kg
Προσανατολισμός Θέσης Ρυθμιζόμενο
GROUP 0-1-2-3
Θέσεις ανάκλισης 4
Διάσταση 54 x 86 x 56 cm
Βάρος 8,85 kg
Κωδικός προμηθευτή 8AE998SLTEU
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ποτηροθήκη που αφαιρείται, όταν δεν την χρειαζόμαστε, για να εξοικονομήσουμε τουλάχιστον 10% περισσότερο από τον πολύτιμο και περιορισμένο χώρο των πίσω καθισμάτων

Ειδική έκδοση “LX” (Slimfit LX) εμπεριέχει συνδέσεις ISOCATCH που κάνει την εγκατάσταση του καθίσματος πανεύκολη και γρήγορη, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και που συνδέουν και ασφαλίζουν μόνιμα το παιδικό κάθισμα στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Το σύστημα ISOCATCH έχει εφαρμογή όταν το κάθισμα έχει φορά προς τα εμπρός

Προσκέφαλο που ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού και ρυθμίζεται με το ένα μόνο χέρι, σε 10 διαφορετικά σημεία ύψους

Το κάθισμα έχει δοκιμαστεί και σχεδιαστεί για πλευρική πρόσκρουση και φέρει την ειδική Τεχνολογία Προστασίας Πλευρικής Πρόσκρουσης, που λειτουργεί ως αληθινή ασπίδα (“True Shield Technology” και “Safety Surround Side Impact Protection”), ώστε να έχετε την μέγιστη ασφάλεια για το παιδί σας

360° VIEW
Σύρετε για περιστροφή